Vlogger worden 2018-03-20T15:54:28+00:00

Succesvol vlogger worden en geld verdienen.

Het kan allemaal.
Met de reeds kant en klare sites Abworkout.nl en rekkenenstrekken.nl kun je gemakkelijk en snel een bekende vlogger worden.

Vandaag de dag kan iedereen zijn eigen online kanaal staten en geld verdienen met vloggen en zelf uitgroeien tot een BN’er.

Geef jij als PT of Sportcentrum dagelijks trainingen zoals buikspieren en/of rekken en strekken, dan kun je gemakkelijk door deze te (laten) filmen en online te publishen, snel een grote doelgroep bereiken tegen zeer lage kosten.

Veel vloggers richten zich op jongeren omdat deze meer tijd online doorbrengen dan ouderen. Daar ligt nu net de kans om met een slim idee “ouderen” te bereiken en te beraken (lees: aan het bewegen te krijgen). Hierin speelt social media uiteraard een belangrijke rol.

Ook ouderen zijn steeds vaker online, en wat is nou eigenlijk de definitie van “ouderen”? Zoals een ieder waarschijnlijk weet zijn we in Nederland keihard aan het vergrijzen en bewegen we met z’n allen steeds minder. Doordat we steeds vaker en langer stilzetten, dit noemen we ook wel het nieuwe roken, is het een inkopper om de mensen thuis mee te laten doen met online beweging sessies. Gemakkelijk thuis voor de buis, meedoen met een buikspierkwartier en/of rek- en strekoefeningen. Elk device kan tegenwoordig namelijk met één druk op de knop heel simpel youtube naar de tv streamen.

Het bekende televisieprogramma Nederland in Beweging heeft een kijkdichtheid van ongeveer 150.000 mensen. Wanneer je dagelijks 150.000 views op je youtube kanaal hebt, dan kan dat al snel minimaal zo een 400 a 500 per dag (video) opleveren aan advertentie inkomsten. Sponsoren voor product placement buiten beschouwing gelaten. Zou je bijvoorbeeld 2 x per week een nieuwe buikspieroefening en/of rek en strekoefening plaatsen, dan is dat al gauw 1000 euro per week. Het enige wat je moet doen is content creëren , deze editten en publiceren. Natuurlijk komt social media promotie via bijv facebook en/of instagram daarbij ook om de hoek kijken.

Al met al een hartstikke gaaf idee om additionele inkomsten te gaan genereren en als Sportcentrum innovatief te zijn en toegevoegde waarde bieden aan je klanten. Vanuit je Sportschool database kan je middels nieuwsbrieven je klanten wijzen op het Youtubekanaal en zo de eerste abonnees binnen halen. Die kunnen dat vervolgens gaan delen op hun facebook, insta etc  . Er zijn natuurlijk nog veel en veel meer ideetjes hoe je abonnees, likes, comments en shares kunt gaan verzamelen dus met een beetje creatief brein moet dat gewoon lukken in combinatie met pr en marketing.

Geinteresseerd in een samenwerking of een overname van deze site en/of rekkenstrekken.nl, stuur me een app en we gaan samen kijken naar de mogelijkheden.