Trainers 2016-11-24T12:50:45+00:00

Mijn naam is Victor Araya Lemaire en ik ben sinds 2011 werkzaam bij Sportcentrum Pleizier in Amsterdam Zuid-Oost.

Al geruime tijd geef ik 3 x per week coretrainingen, of zoals bij velen bekend als het zogenaamde buikspierkwartiertje.
Het doel daarvan is om de core, gemakshalve gesproken de buikspieren en onderrug, sterker te maken.

Daar we tegenwoordig een groot gedeelte van de dag op ons achterwek zitten, denk aan autorijden, vliegen, kantoor, bankhangen etc, kunnen we tegenwoordig stellen dat “zitten”, het nieuwe roken is! Veel volwassenen, ongeveer 80% blijkt uit onderzoek, heeft namelijk wel eens last van rugpijn.

Graag nodig ik je uit met mij en de groep aan de slag te gaan en thuis kosteloos mee te doen met onze coretrainingen. Die zorgen er voor dat je buikspieren en onderrug sterker worden. Dit werkt preventief tegen rugklachten en voor fitness liefhebbers betekent dit dat ze meer gewicht kunnen liften in de gym.

Ik heb de AALO trainers opleiding gedaan en beschik over verschillende sport certificaten en een BHV diploma. Tevens ben ik Hoofd Technische Commissie bij honkbal school Amsterdam Marshals. Ik ben zelf professioneel honkbalspeler geweest en ben daarna met veel plezier een gepassioneerde trainer geworden van zowel topsporters als recreanten. Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Spaans.

Afhankelijk van de doelstelling werk ik aan kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie.

Meer weten over mij als personal trainer, of mij inhuren? Neem contact op met 020 – 6979517

Abonneer je gratis op ons YouTube kanaal, dan ontvang je automatisch een email wanneer er weer een nieuwe training online staat.

No time to waste…… let’s do it!