Afvallen 2016-12-01T16:41:39+00:00

HOE KUN JE SNEL AFVALLEN?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld. Het is begrijpelijk dat je snel wilt afvallen. Het ideale gewicht bereiken is niet de leukste bezigheid maar het resultaat is dat uiteraard wel. Om het beste resultaat te halen wil je niet alleen gewicht verliezen maar ook mooi en strak in je vel blijven.

Voedingsadvies

Dat het begint bij het aanpassen van je voeding weet je wel. Maar waar moet je nu op letten. Wat zijn de meest belangrijke aanpassingen die moet aanbrengen in je dieet. Minder koolhydraten en meer eiwitten is een veelgehoord advies. Als je dit gaat toepassen ben je je ook meer bewust van hetgeen je eet. Echter is de juiste balans ook heel belangrijk. Te snel afvallen brengt je lichaam uit balans en vaak resulteert dit in een kortstondig resultaat. Een jojo-effect kan dan het gevolg zijn en dat is niet wat je wilt bereiken. Zorg dus dat je goed en gericht van start gaat en vraag desnoods hulp aan een deskundige op het gebied van voeding.

Vetverbranding

De aanpassingen in jouw dieet kunnen zorgen voor een versnelde vetverbranding. Er zijn buiten voedingsmiddelen ook andere manieren om vet te verbranden. Je voelt hem aankomen: bewegen! Bewegen is goed voor iedereen. Of je nu gaat hardlopen, fietsen, fitnessen of een andere manier kiest om in beweging te komen maakt niet uit. Als je maar beweegt. Wil je echter gericht bepaalde probleemgebieden aanpakken zoals je buik, benen, borst en/of armen dan is het belangrijk specifieke oefeningen te kiezen gericht op deze zones.

Sporten

De meeste effectieve manier van afvallen is een combinatie van gezonde voeding, bewegen en gerichte oefeningen om jouw lijf weer optimaal ‘in shape’ te krijgen. Ook jij presteert het dan om straks weer een mooie platte buik te hebben. Alles gaat weer makkelijker, staat je beter en je voelt je ook veel fitter. Buikspieroefeningen zijn een effectieve methode om een strakke buik te krijgen. Wil je hier meer over lezen? Ga naar onze buikspier pagina.

Oefeningen

Omdat het vaak lastig is om tijd vrij te maken om te sporten hebben we een oplossing voor je bedacht. Vanuit je eigen huis een gericht programma volgen. Dat klinkt toch ideaal. Nu kan het op een eenvoudige manier, zonder kosten en wekelijks nieuwe uploads. Eenvoudig via YouTube te volgen!

Strakke buik

Ben jij klaar voor een strakke buik. Wil je dat Sixpack laten zien zonder dat daar een ontsierend laagje vet overheen zit? Ben je klaar voor een fitter lijf, sterke spieren en wil je de kilo’s eraf laten vliegen? Start dan nu met ons programma.

GRATIS ABONNEMENT OP ONS YOUTUBE KANAAL! KLIK HIER >